2012. augusztus 23., csütörtök

Rockstar Apple TESZT! Írta: Sacy energy drink collectionEgy vendégteszt fog következni egy Szlovákiában élő energiaital gyűjtőtől pontosabban: Sacy-tól!

Ez az ital Németországból származik, egy magyar gyűjtővel cseréltem személyesen, mivel épp Szlovákiában járt. Tegnap kaptam meg a dobozokat tőle, és leginkább ezt az italt vártam, mivel nálunk nem kapható.
A doboza tipikusan Rockstar-os, a legdominánsabb rajta a nagy fekete csillag "RR" logóval és a függőleges Rockstar felirat. Ez az egyik legszebb doboz ettől a gyártótól, a zöld szín nekem nagyon bejön. :)
A zöld nyitófül használata után kellemes almás illat érezhető, valahová az almás dzsúszok és az almaízű szénsavas italok közé tenném, egyszóval nagyon kellemes.
Az első kortyolás után egy kissé meglepődtem, az illata alapján valamivel édesebb ízre számítottam, bár ha belegondolok, a Rockstarokra jellemző a kicsit savanykás íz, ezért nem is kedveli mindenki. Mindenesetre nekem ízlik. :) A szívószálból szippantva a legelső íz egy savanykás almaíz, utána egy kicsit kesernyésebb, majd az almás üdítőknél is megszokott almás utóíz következik.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elrugaszkodni a megszokott tutti-frutti ízű italoktól, és szeretne valami újat "felfedezni" :)


Koffein: 32mg/100ml

Taurin: 0,4%

Összegzés:      Doboz:    8/10
                      Íz:          7/10 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése