2012. július 25., szerda

Első tesztem 2010.07.09. XL Lime & Lemon Energy a http://edrink.blog.hu -ról


Megemlítem az első tesztem amit 2010. Július hónapjában írtam meg, egy energiaital blognak. Sajnos már nem frissítik az oldalt, és már nem tartom velük a kapcsolatot, pedig szerettem olvasgatni a blogjukat.

Az XL Lime & Lemon-ról van szó. Azóta változott a doboz, és az ital is, hamarosan tesztelni fogom!

TESZT:

Szinte egyik napról a másikra beköszöntött a nyár, egyre több a nyári energiaital (pl. Gilroy, Watt Sunrise) ital, és itt az XL Lime & Lemon. Körösladány egyik boltjában vettem észre a polcokon, ahol eddig csak a régibbi fajta volt kapható mégpedig az XL Energy Drink (az original) megszokhattuk már a kékes dobozkát, de mivel a két "testvér" ital egymás mellett állt így egyből szemet szúrt...Levettem a polcról, és úgy gondoltam ha szép időnk lesz, akkor felbontom. 
                                 Addig betettem a hűtőbe, pihenjen picit.
Másnap szép időnk lett, ki is vettem felbontottam. Első kortyra finom, édes és egyben savanykásnak mondható, utóíze zöldcitrom és citrom egyben, egyszóval kellemes. Szóval hűtve nagyon finom. Mintha egy kellemes citromos sört, fogyasztanánk, csak a zöldcitrom miatt savanyúbb. Az ital színe olyan mint maga a doboz, egyébként nagyon tetszetős, igen jól néz ki. Ez érvényes a termékre kívül-belül egyaránt.

 A dobozon észrevettem, hogy három nyelven van lefordítva: Angol, Lengyel, és Magyar. Érdekességképpen a doboz elején látható a weboldal cím: www.xl4you.com; a hátoldalán már www.xl-energy.com olvasható. Megnéztem mind a két oldalt, és egyik helyen sem találtam meg csak a testvéreit: azaz: XL Energy Drink, XL Sugar Free, XL Cranberry Energy és XL Energy Shot. Az ital ára : 145 HUF. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése