2012. november 26., hétfő

Guru TESZT!


 Természetes energiaitalról van szó, mármint fel van tüntetve a dobozon, és persze hátul fehér cetlin is. Kibontáskor megcsapta az orrom az enyhe trópusi gyümölcsös illat. Megkóstolva az italt, érezhető benne a citrom és a narancs összhangja, ami eredményez egy savanykás "trópusi" ízvilágot. Utóíze pedig kesernyés, teljesen megegyezik a tonikkal. Inkább a citrom érvényesül az italban, több korty után ezt fedeztem fel. A dobozon fel vannak tüntetve az összetevők: Fehér szőlő, Bambusz koncentrátum, Citrom és a Guarana bogyó. Továbbá tartalmaz panax gyökér kivonatot is. (A megszokott Monster energiaitalokban is felfedezhető)

Elég érdekes termékkel volt dolgom, rosszabbra gondoltam mikor megláttam a 100% természetes feliratot. Legalább egészségesebb energiaital került a szervezetembe...

Doboz kinézete: Piros alapon, néhol szürkés árnyalattal egyszerű és a fekete GURU márkanevet sem bonyolították túl. Nem tetszik a doboz, inkább csak az ital tartalma. Bár a tonikos utóíz nem kéne a termékbe. Plusz érdekesség, hogy Amerikában gyártják az italt.

Koffein: 50mg/100ml 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése