2012. november 29., csütörtök

miXXed up Cassis TESZT!


Egy olyan szlovák energiaitalról lesz szó amit kis hazánkban nem lehet megvásárolni, pedig van nálunk számtalan boltjuk... Szóval a Lidl cégről lenne szó, ahol a miXXed up energiaitalt forgalmazzák, sajnos nálunk 2 fajtát lehet megvásárolni a miXXed up Classic (zöld villámos) néven forgalmazott és a miXXed up classic sárga színnel ellátottat. Számomra érdekesség a mostani tesztalanyom mert nagyon megfogott a maga kis lila/sárga szín. Kibontáskor érződik egy kis citrusos illat. Szokásos sárgás szín fogadt amikor kiöntöttem a pohárba. Első kortyra pedig savanyú maga az ital, de végül is nem olyan hátborzongató. Érezni lehet picit, hogy tutti-frutti ízű, de áttér a savanyú verzióra. Felfedezhető a finom szőlő ízvilága, de csak egy rövid ideig. Sajnos doboz tartalmát nem tudom elolvasni, mert cseh és szlovák felirat van rajta.

Biztos olcsón hozzálehetett férni mert hazánkban sincs valami nagy ára. Sajnos nem tartalmaz ilyen összetevőket az itthoni, számomra ízlett örültem, hogy megkóstolhattam a kint forgalmazott miXXed up márkát!

Doboz kinézete: Lila sárga és végül szürkés színnel tetszik a doboz. Kicsit "unalmas" a hazai készlet. Legalább egy kis színt varázsol a többi dobozom mellett. Apropó, a miXXed up gyűjteményem lejjebb meglehet nézni:

Koffein:30mg/100ml
Különbség, az különbség:
...még ha kicsi is ;)

3 megjegyzés:

  1. A mixxed up ice és mixxed up fire illetve a light verziókat lehet kapni hazánkban?

    VálaszTörlés
  2. A mixxed up ice/fire és persze light verziót már nem lehet kapni...

    VálaszTörlés
  3. Nagy kár érte. Énnekem Slovákiából sikerült szereznem light-osatt, de állítólag amikor megjelent az új villámos doboz, még lehetett kapni nálunk is.

    VálaszTörlés