2012. november 1., csütörtök

Red Devil Power Alcoenergy TESZT!


Az első alkoholos energiaitalról írom le a véleményem, amely szintén Ukrajnából származik, mint az előzőek. Kibontásakor az ital erőteljesen málna aromát áraszt. Az ízére nem mondanám, hogy csak málnás, annyira elvész az íze az alkoholtartalom mellett, hogy nem is lehet pontosan megmondani milyen aroma található még benne... Érződik erősen az alkohol, nem is kevés van benne, mégpedig 7%... Első kortyra még ízlett nővéremnek is, de utána eléggé "savanyú" képet vágott. Számára nem jött be. Nekem egy különlegességnek megfelel, már csak azért is, mert itthon nagyon nehéz hozzájutni egy olyan energiaitalhoz, ami alkohollal van "fűszerezve". Nem is nagyon szoktam keverni a két dolgot, mert nem valami egészséges... Szóval ki lehet vele békülni, első kortyra finom édes, de mikor lenyeli az ember feltűnik benne, hogy "hoppá" alkoholos... és emiatt van egy különleges utóíze. Ezt leszámítva még van a tarsolyomban 3 alkoholos ital, azt szerintem csak buli előtt tesztelem és "elemzem" majd.

Felmerült bennem a kérdés, hogy lehet az , hogy itt Magyarországon nem forgalmaznak ilyen alkoholos terméket? És minden energiaital "hátoldalára" odaírják, hogy alkohollal nem keverendő, vagy nem javasolt. Ukrajna miért forgalmazhat mégis ilyen terméket? Nem arról van szó, hogy annyira szeretném kis hazánkban az összes energiaitalt alkohollal keverve, de ha ott lehet, akkor itt miért nem? Hátha későbbiekben kapok választ a kérdésekre.

Doboz kinézete: piros alapon fekete csíkokkal, nagyon egyszerű, nem erőltették meg magukat a kialakítással. Emlékeim szerint valaha kapható volt (vagy jelenleg is?) Magyarországon is a Red Devil energiaital, persze biztos két külön cég forgalmazhatta.

Koffein: 30mg/100ml
Taurin. 30mg/100ml
Alkohol: 7%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése