2012. október 4., csütörtök

Nature Energy Blueberry TESZT!

Egyenesen Németországból kaptam az energiaitalt barátomtól! Néha nagyon jól esik a tutti-frutti ízt kicsit elfelejteni, vagy kicsit "félretenni". Imádom, ha valami különlegeset ihatok, szeretem az új ízeket felfedezni, és persze leírni... A Nature energiaital egy különlegesség amit nagyon jó fogyasztani, bárcsak itthon is kapható lenne az termék. Nagyon finom kék áfonyás ízvilága van, szinte csak az dominál az italban, mást szinte észre sem lehet venni. Érdekességképpen tartalmaz még guarana és más egyéb kivonatot is.
Nagyon jól kitalálták az italt elismerés érte. Finom édes, picit visszaüt az áfonya "fanyar" íze de nem viszik túlzásba, épp amennyi kell, és amennyi természetes lenne.
Már csak az lett volna nagyon extrém ha az ital színe is kék lett volna, mint a doboz. De pirosat kapunk, ez sem rontotta el számomra, mert különleges itallal volt dolgom.

  
Hamarosan tesztelem a "testvérüket" is, pontosabban a Citrust és a Red Berry ízűt!

Doboz kinézete nagyon jól néz ki igaz, hogy egyszerű de egyben nagyon mutatós, és olyan "természetesnek" tűnik. Jól mutat a tengerkék szín, és a buborékok is úgy tűnnek mintha tengerből "merítették" volna nekünk az italt.

Koffein: 32mg/100ml

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése